Cicih Cangkurileung JATINING HIRUP

142074
Download now
Published on June 26 ,2012 by Kos Warnika

Sanggar Kawih MITRA KENCANA, Pimpinan Cicih Cangkurileung, Juru Kendang MANG SAPTA, Juru Rebab MANG EMPI, Wira Swara MANG EYE DARYA, Juru Titen MANG UJANG BEI

Category Tag

10 comments

  • Saiful Saiful
    Saiful Saiful 2 months ago 0914

    Jadi ingat kampung lamun nguping lagu ie teh..

    Reply
  • Devita Rusmana
    Devita Rusmana 3 months ago 1408

    gusti ari nguping kawih emut k bp nu tos teuaya

    Reply
  • herman rustiana
    herman rustiana 4 months ago 4301

    Mugia almarhum bunda Cicih..di janteunkeun umat NU Khusnul khatimah... Aamiin

    Reply
  • Yayat Ruhiyat
    Yayat Ruhiyat 4 months ago 0637

    Sunda Zikir, Sunda Mikir, Sunda Ngukir. Ulah rek daek pindah iman, sing panceg pamadeugan. Islam agama anu dipirido ku Alloh SWT.

    Reply
  • Kinnan Aza
    Kinnan Aza 6 months ago 5732

    Hampuraaa Gustii....awak badan nu sakieu Bolokotna....

    Reply
  • Ujang Hidayat
    Ujang Hidayat 11 months ago 2014

    yaa alloh mugia sing aya penerusna sabab hiji bangsa bakal bagja mun teu poho kana jatina sarta budayana...#amin

    Reply
  • Babehruna Babeh
    Babehruna Babeh 12 months ago 5059

    sok nyawang NU katukang kahirupan NU heubeul,,

    Reply
  • Yan Robiyana
    Yan Robiyana 12 months ago 1940

    nuhun abah kos..

    Reply
  • Alis Maimuna
    Alis Maimuna one year ago 4032

    """Hatur,nuhun,tihaleangna,Ibucicih,cangkurileng,anusakie,raossenana,halimfu!!wasalam,Saudi/Riad!!

    Reply
  • Mushasi Miharja
    Mushasi Miharja one year ago 0113

    ari neng cicih teh naona cangkurileung..........dupi neng cicih ka manuk piit baris naon atuh......

    Reply

Add your comment

Your email address will not be published.