KILININGAN - Cicih Cangkurileung

89206
Download now
Published on January 18 ,2014 by Koswr

Lagu: Ni'mat Duriat,Pucuk Camara, Karumaosan, Samoja Bodas, Sapuluh Daun, Rukun Iman, Balebat Iman, Jatining Hirup

Category Tag

10 comments

  • Ahmad Sopian
    Ahmad Sopian 2 months ago 1822

    Aduh asa inget jaman bahela . d taun 75 d akod ku akii ngadangu lagu ieu . mnii ada waas ngadangu na ge ... Kenangan yg tak terlupakan ..

    Reply
  • Mimin Cek
    Mimin Cek 3 months ago 3827

    .

    Reply
  • Dany Sentiawati
    Dany Sentiawati 5 months ago 5456

    waas guti pipikiran kumalayang komo "samoja bodas", salm ka STSI

    Reply
  • subandi sip
    subandi sip 6 months ago 1441

    Katampi Ibu Cicih (almh), smoga ibu ditampi iman islam, sareng amal ibadah ibu

    Reply
  • Cepot Seven
    Cepot Seven 6 months ago 2006

    darah urang Sunda NU Sajati... ngamumule seni Sunda.. ulah dugi ka leungit ka lindih budaya luar.. nes Kitu lirik.

    Reply
  • Surya Kopi
    Surya Kopi 7 months ago 1728

    Ya Alloh gusti nu maha agung ni waraas ....

    Reply
  • candra jaya
    candra jaya 8 months ago 2143

    jadi hayang nyandung dachπŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

    Reply
  • Deden 123
    Deden 123 8 months ago 2612

    emut kapungkur waktos abdi nju alit upami dinten minggon tengah dinten almarhum pun Aki osok nyetel keliningan di RRI

    Reply
  • Atang Wahyu
    Atang Wahyu 11 months ago 2227

    mugi-mugi generasi muda anu rumaja jeung ngarasa jadi urang Sunda Hayu urang mumule kabudayaan Sunda teh ku urang sererea

    Reply
  • dadi surya
    dadi surya 11 months ago 4331

    kiliningan lagu sunda itu hobi orang sunda nu nuju bararingung

    Reply

Add your comment

Your email address will not be published.